FAQ

"Ik wil graag meedoen, maar ik vraag me af..."


Veel gestelde vragen

Moet je een professionele fotograaf zijn om deel te nemen aan deze website?
De opzet van deze portfolio site is om fotografen hun specifieke kwaliteiten te laten tonen om daarmee bezoekers naar hun eigen website te halen, meestal met het doel om foto-opdrachten te verkrijgen. Hoewel deze site bedoeld is voor fotografen die full- of part-time beschikbaar zijn voor het uitvoeren van foto-opdrachten, wordt de toestemming tot deelname aan deze website uitsluitend gebaseerd op de kwaliteit van het fotowerk.

Hoe kan ik mijn foto's te koop aanbieden op Fotogalerie.nl?
Als je ook je foto's wilt verkopen via Fotogalerie.nl dan kan dat binnenkort. Neem contact op met ons via de e-mail als je mee wilt doen, en daarna ontvang je alle relevante informatie.

Wat is het maximum aantal foto's dat ik mag tonen?
Omdat het de bedoeling is dat je op deze portfolio site alleen je beste werk toont is het maximum aantal MB's op 250 gezet. Binnen dit gestelde aantal moet het mogelijk zijn een goede indruk te geven van jouw kunnen. Door een maximum in te stellen blijft er ook een gelijkmatige verdeling van content tussen fotografen op deze website. Mocht er in de toekomst behoefte aan zijn kunnen we dit maximum aantal foto's verhogen.

Wat is de aanmeld/afmeld procedure?
Als je deel wilt nemen stuur je ons een e-mail met de gegevens van je eigen website zodat we kunnen beoordelen of je werk geschikt is voor plaatsing op Fotogalerie.nl. Hierna ontvang je van ons meer informatie hoe je alle gegevens kunt aanleveren. Zodra alle informatie binnen is maken wij zo snel mogelijk een account aan op de website en kun je je eigen foto's uploaden.

Wil je niet meer meedoen dan is de opzegtermijn 1 maand. Opzeggen uitsluitend per e-mail, eventuele restbedragen worden teruggestort.

Wat doen jullie ter promotie van deze website?
Naast de gebruikelijke promotiemiddelen die een website kan hanteren om goed gevonden te worden, wordt Fotogalerie.nl permanent via Fotografie.nl gepromoot in het menu en met een daar prominent aanwezige banner. Ook worden de sociale media kanalen van Fotografie.nl en Fotogalerie.nl benut om extra bezoekers naar Fotogalerie.nl te sturen. 

Voor meer informatie over deelname zie de info pagina.