FAQ

Deelname fotografen Fotogalerie.nl


Veel gestelde vragen

Moet je een professionele fotograaf zijn om deel te nemen aan deze website?
De opzet van deze portfolio site is om fotografen hun specifieke kwaliteiten te laten tonen om daarmee bezoekers naar hun eigen website te leiden, met het doel om foto-opdrachten binnen te halen. Hoewel deze site bedoeld is voor fotografen die full- of part-time beschikbaar zijn voor het uitvoeren van foto-opdrachten, wordt de toestemming tot deelname aan deze website uitsluitend gebaseerd op de kwaliteit van het fotowerk.

Hoe kan ik mijn foto's te koop aanbieden op Fotogalerie.nl?
Als je je foto's ook wilt verkopen via Fotogalerie.nl dan kan dat. Neem contact op met ons via de e-mail als je mee wilt doen, en daarna ontvang je alle relevante informatie. De winst van de fotoverkoop gaat volledig naar de fotograaf, Fotogalerie.nl vraagt hiervoor geen commissie.

Wat is het maximum aantal foto's dat ik mag tonen?
Omdat het de bedoeling is dat je op deze portfolio site alleen je beste werk toont is het maximum aantal MB's op 250 gezet. Binnen dit gestelde aantal moet het mogelijk zijn een goede indruk te geven van jouw kunnen. Door een maximum in te stellen blijft er ook een gelijkmatige verdeling van content tussen fotografen op deze website. Mocht er in de toekomst behoefte aan zijn kunnen we dit maximum aantal foto's verhogen.

Wat is de aanmeld procedure?
Als je deel wilt nemen stuur je ons een e-mail met de gegevens van je eigen website zodat we kunnen beoordelen of je werk geschikt is voor plaatsing op Fotogalerie.nl.
Hierna ontvang je van ons een e-mail om in te kunnen loggen op je eigen account.

Bekijk hier de instructievideo voor het uploaden van foto's en teksten na deelname.Bekijk op YouTube

Wat doen jullie ter promotie van deze website?
Naast de gebruikelijke promotiemiddelen die een website hanteert om goed gevonden te worden, wordt Fotogalerie.nl permanent via Fotografie.nl gepromoot via een link in het menu en met een prominent aanwezige banner bij alle artikelen en op de homepage. Ook worden de sociale media kanalen van Fotografie.nl en Fotogalerie.nl benut om extra bezoekers naar Fotogalerie.nl te sturen. 

Voor meer informatie over deelname zie de info pagina.