ANSEL ADAMS : "Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It is a creative art."

Fotogalerie.nl toont een selectie van hedendaagse en voornamelijk professionele fotografen en hun werk. De website is een kleine fotografische oase in een digitale wereld waar foto's en video's ons om de oren vliegen.

Portfolio's van fotografen

Op deze portfolio website tonen fotografen hun beste fotowerk. Geïnteresseerden of mogelijke opdrachtgevers, particulier of bedrijfsmatig, krijgen via Fotogalerie.nl een indruk van de verschillende fotografen en vinden er de weg naar hun websites. 

Deelname

De portfolio's tonen vrij of in opdracht gemaakt werk als weerspiegeling van de specifieke kwaliteiten van de fotograaf.
Een bundeling van het beste werk. Dit betekent dat niet alles zomaar geplaatst kan worden.

"Het moet er vooral goed uitzien"

Wanneer een fotograaf aan deze website wil deelnemen. dient deze in principe een opleiding tot vakfotograaf te hebben afgerond. Heeft de fotograaf (nog) geen opleiding voltooid, dan wordt het werk beoordeeld op professionaliteit. We behouden ons het recht voor niet alle aanvragen voor deelname te honoreren. Lees ook de meest gestelde vragen.

Workshops

Veel fotografen geven tegenwoordig ook workshops en om het succes in het verkrijgen van deelnemers te vergroten kan je als deelnemer aan Fotogalerie.nl deze activiteiten gratis promoten op de workshops pagina van Fotografie.nl.
De workshops kunnen doorgegeven worden via een e-mail.

Kosten

De halfjaarlijkse contributie voor Fotogalerie.nl is 30 euro incl. btw (5 euro per maand) en wordt vooraf voldaan per factuur. Vraag via de contactpagina meer informatie aan. 

Fotogalerie.nl is een initiatief van Adpix v.o.f. K.v.K. nummer 33.206353.