Iets meer over ons

Portfolio website van fotografen uit Nederland.


Fotogalerie.nl toont een selectie van hedendaagse en voornamelijk professionele fotografen en hun werk. De website is een kleine fotografische oase in een digitale wereld waar foto's en video's ons om de oren vliegen.

Portfolio's van fotografen

Op deze portfolio website tonen fotografen hun beste fotowerk. Geïnteresseerden of mogelijke opdrachtgevers, particulier of bedrijfsmatig, krijgen via Fotogalerie.nl een indruk van de verschillende fotografen en vinden er de weg naar hun websites. Tevens kunnen fotografen hier hun foto's aanbieden voor verkoop en kunst aan de muur. De winst van de fotoverkoop gaat volledig naar de fotograaf, Fotogalerie.nl vraagt hiervoor geen commissie.

Deelname

De portfolio's tonen vrij of in opdracht gemaakt werk als weerspiegeling van de specifieke kwaliteiten van de fotograaf.
Een bundeling van het beste werk. Dit betekent dat niet alles zomaar geplaatst kan worden.

"Het moet er vooral goed uitzien"
Wanneer een fotograaf aan deze website wil deelnemen. dient deze in principe een opleiding tot vakfotograaf te hebben afgerond. Heeft de fotograaf (nog) geen opleiding voltooid, dan wordt het werk beoordeeld op professionaliteit. We behouden ons het recht voor niet alle aanvragen voor deelname te honoreren. Lees ook de meest gestelde vragen.

Fotogalerie.nl wordt gepromoot door Fotografie.nl.

Kosten

De jaarlijkse contributie voor Fotogalerie.nl is 36 euro incl. btw (3 euro per maand) en wordt voldaan per factuur. Vraag via de contactpagina meer informatie aan.