Informatie Fotogalerie.nl

Portfolio website van fotografen uit Nederland.


Fotogalerie.nl toont een selectie van hedendaagse en voornamelijk professionele fotografen en hun werk. De website is een heerlijke fotografische oase in een digitale wereld waar foto's en video's ons om de oren vliegen.

Fotogalerie

Deze online fotogalerie is een portfolio website met professionele Nederlandse fotografen. Zij tonen hier hun beste fotowerk. Geïnteresseerden of mogelijke opdrachtgevers, particulier of bedrijfsmatig, krijgen via Fotogalerie.nl een indruk van de verschillende fotografen en vinden er de weg naar hun websites.
Daarnaast biedt Fotogalerie de fotografen een mogelijkheid om hier hun foto's aan te bieden voor verkoop en kunst aan de muur. De winst van de fotoverkoop gaat volledig naar de fotograaf, Fotogalerie.nl vraagt hiervoor geen commissie.

Deelname

De portfolio's tonen vrij of in opdracht gemaakt werk als weerspiegeling van de specifieke kwaliteiten van de fotograaf. Een bundeling van het beste werk. Dit betekent dat niet alles zomaar geplaatst kan worden.

"Het moet er vooral goed uitzien"

Wanneer een fotograaf aan deze website wil deelnemen. dient deze in principe een opleiding tot vakfotograaf te hebben afgerond. Heeft de fotograaf (nog) geen opleiding voltooid, dan wordt het werk beoordeeld op professionaliteit. We behouden ons het recht voor niet alle aanvragen voor deelname te honoreren.

Lees ook de meest gestelde vragen.

Fotogalerie.nl wordt gepromoot door Fotografie.nl.

Kosten

De jaarlijkse contributie voor Fotogalerie.nl is 60 euro excl. btw en wordt voldaan per jaarlijkse factuur. Vraag via de contactpagina meer informatie aan.

Wil je niet meer meedoen dan is de opzegtermijn 1 maand. Opzeggen uitsluitend per e-mail, eventuele restbedragen worden teruggestort.

PS. Let erop dat ons antwoord niet in je spambox verdwijnt !