Jan Duker

Fotografie is voor mij een verbinding van licht, lijn en vorm en de passie om dit vast te willen leggen.


Fotografie is mijn passie en loopt als rode draad door mijn leven (geboren 1962) en dat al vanaf mijn veertiende levensjaar!

Mijn professionele fotografie richt zich voornamelijk op de zakelijke markt: zakelijke portretfotografie, bedrijfsfotografie & video, architectuur- en interieurfotografie. Op deze site vind je daar echter helemaal niets van terug, klik daarvoor even op de link naar mijn website.

Op Fotogalerie.nl laat ik graag mijn vrije werk zien. Fotografie begon, zoals gezegd, op mijn veertiende levensjaar. Fotograferen in zwart-wit, met een oude Yashica Mat met een zoeker waar je van boven af in moest kijken. Filmrolletjes, slechts 12 opnames, vierkant formaat en zelf ontwikkelen en afdrukken.

Als je van je hobby je werk maakt, ben je je hobby kwijt wordt er wel eens gezegd. Ik voel dat helemaal niet zo. Ook in mijn vrije tijd ga ik nog vaak met de camera op pad. Vooral de natuur in. Rust vinden en ontspannen. Natuurlijk in Nederland, daarnaast zijn de noordelijke streken favoriet, zoals Engeland, Schotland, IJsland, Zweden en Noorwegen.

Heb je vragen over de gemaakte beelden? Neem dan eens contact op : info@janduker.nl

Website: Jan Duker