Annemarie Voûte

Mijn creaties houden zich niet aan vaste regels; ze komen voort uit hedendaagse inspiraties en jeugdherinneringen doordrenkt met mode, styling en doordrongen van vrouwelijkheid, gratie en fetish.

Seulement Femmes Art Photography

Mijn creaties in kunstfotografie houden zich niet aan vaste regels; ze komen voort uit hedendaagse inspiraties en jeugdherinneringen doordrenkt met mode, styling, en doordrongen van een vleugje vrouwelijkheid, gratie en fetisj. Ze vatten een persoonlijk perspectief op sensualiteit en intimiteit samen, waarbij de expressie van vrouwelijkheid een essentieel element vormt.

De foto's dienen als vensters naar een wereld die ik hoop te aanschouwen en vast te leggen. Ze bieden een glimp van mijn droomwereld, een universum beladen met betekenis, waar ik mijn gedachten en gevoelens tracht over te brengen met subtiele kracht en ongeëvenaarde schoonheid.

Het begon allemaal toen ik acht jaar oud was, met het verkennen van modetijdschriften, waaruit ik collages maakte om mijn eigen universum, mijn toevluchtsoord, te construeren. De modetijdschriften namen me mee naar een andere wereld, een wereld vol stijl, interieur, kunst, verleiding en sensualiteit.

De supermodellen uit de jaren negentig hebben me ook geïnspireerd.

Deze tijdschriften fungeerden als mijn betoverde boeken; hun pagina's werden mijn canvas. Ik scheurde, plakte en smeedde mijn eigen wereld met behulp van collages en fotografie als bouwstenen van mijn droomlandschap. Het is een landschap doordrenkt van emoties en sentimenten, een rijk waarin ik mezelf kon uiten zonder de noodzaak van woorden...

Annemarie

Bekijk de collectie: Seulement Femmes Art Photography

Volg ons op Instagram: Seulement Femmes